Over ons

GRIP services heeft de ambitie om een BEgrip op de (lokale) markt te kunnen worden. We zijn hard op weg, maar op deze plaats stellen we ons toch even voor. We hebben GRIP services geïnitieerd omdat we ervan overtuigd zijn dat bepaalde zaken beter geregeld kunnen worden, in financieel, organisatorisch en/of praktisch opzicht. De arbeidsmarkt is gespannen, veel bedrijven zitten toch omhoog qua administratieve ondersteuning. Er is geen werk om iemand aan te nemen, maar wanneer er niemand is, hoopt de administratie zich op.

Administratieve ondersteuning, wat en waarom?

De economie is algeheel enorm gespannen, prioriteit binnen bedrijven hebben dan vaak inzicht in financien, kostprijscalculatie en kostenbesparing. Dat is nu precies waar wij voor geleerd hebben en wat we doen. We maken uw administratie overzichtelijk en inzichtelijk. Onze werkwijze is voor bedrijven vaak een zeer welkome oplossing, wel de lusten van het correct geleverde werk, maar beheersbare kosten en verder geen (sociale) lasten.

Flexibel

Wij leveren maatwerk, u krijgt wat u wenst. We kunnen bij u op locatie komen werken, of we doen de werkzaamheden op onze eigen werkplek. U kunt kiezen voor een parttimer voor een langere periode, voor een flex werker, een invalkracht, een extra handje op wekelijkse of maandelijkse basis, daar zijn we erg flexibel in.

Kwaliteit, inzet en toewijding

We staan achter wat we doen, we zijn er enthousiast over en trots op. We bieden diensten aan waar we ervaring in hebben. U kunt rekenen op energieke, gediplomeerde, ervaren en bevlogen medewerkers.

U mag een kwalitatief goede service verwachten. Wij voeren de werkzaamheden uit, op de manier waarop wij het zelf ook graag zouden zien, uiteraard staan uw wensen binnen uw administratie voorop. Onze diensten zijn daarnaast onze reclame, graag laten we onze dienstverlening voor zichzelf spreken

Betrouwbaar en persoonlijk

Wanneer u uw boekhouding aan GRIP uitbesteed, zullen wij deze met grote zorg behandelen. Vanzelfsprekend blijven uw boeken uw eigendom en behandelen wij de gegevens discreet. Met uw cijfers als belangrijke informatie bron, kunnen wij u informeren over sterke en mindere sterke punten van uw onderneming. Desgevraagd kunnen wij u op basis van de cijfers ook adviseren over het besturen van uw zaken.

Eerlijk tarief

Voor wat we doen, vragen we geen buitensporige bedragen. Een product moet goed zijn, maar wel betaalbaar. Met onze tarieven hebben wij in onze optiek een goede balans gevonden tussen een goede prijs-kwaliteitverhouding voor de afnemerconsument en hetgeen wat wij nodig hebben om het te kunnen blijven aanbieden en uitvoeren.

Copyright © Grip Services - Alle rechten voorbehouden | Website en webhosting door Dayman Media
Algemene voorwaarden van Grip Services zijn hier te downloaden.